27.11.2021: II Congrés mediterrani: música y ciència

0
1218

27.11.2021.  II Congrés Mediterrani “Música i Ciència” amb el tema principal: “Música i ciència al mercat actual: desenvolupament econòmic i producció. Hi ha cabuda per a una diplomàcia científica i musical?”. El resultat d’una reflexió comuna entre especialistes dels mons de la ciència i la música s’espera que siga un text interinstitucional i internacional i multilingüe amb propostes d’acció i solució a la problemàtica recentment plantejada que ha motivat la realització de la present activitat.

Els resultats  a obtindre son els seguents:

1. Contribuir al desenvolupament econòmic de la ciutadania a través de la música i la ciència.

2. Establir una regulació rigorosa sobre l’actuació d’una diplomàcia científica i musical.

3. Investigar les opcions de finançament públic o privat per a la música i la ciència.

En aquest cas, els objectius s’han aconsegut amb la selección de ponents en aquesta primera edició de7 països de la Mediterrània:

. Bòsnia i Hercegovina

· Espanya

· Xipre

· Palestina

· Egipte

· Marroc

· Algèria

El Congés està organitzat per la Fundació Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes de la Mediterrània (FACM) amb el suport de l ́Institut Valencià de Cultura. L’activitat està coordinada des del cercle ACM de Sarajevo i la Fundació MAAK, i el cercle de València (co-gestió de coordinació i tasques de difusió de les bases del concurs). Compte amb el patrocini institucional de Mostra Viva del Mediterrani, l’Ajuntament de València, les Universitats de València i Sarajevo (co-gestió en facilitació d’espais i perfils d’experts/tes i alumnat participant), l’Institut Interuniversitari López Piñero i la col·laboració de diferents institucions públiques i privades, així com acadèmiques, totes en co-gestió en difusió de bases de concurs i facilitació de perfils d’experts i expertes per participar-hi, els noms
dels quals es faran públics properament.

VEURE EL PROGRAMA

SEGUIR EN DIRECTE

SESSIÓ MATINAL

 

SESSIÓ VESPERTINA