Patronat. Composició


President: Vicent GARCÉS RAMÓN

President de la Fundació ACM. Vicepresident de CERAI (Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional). Professor a la Universitat Politècnica de València. Exdiputat del Parlament Europeu.


Secretari: Juan SOTO RAMÍREZ

Actualment és funcionari de la Generalitat Valenciana. Ha sigut regidor de l’ajuntament de València i diputat a les Corts Valencianes.

 

 

 


Tresorera: Ofelia VILA HERNÁNDEZ

Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València. Activista feminista. Ha sigut secretària de Cooperació Internacional i Moviments Socials del sindicat CCOO. Coordinadora de la Fundació Pau Solidaritat per a la Cooperació Internacional i el Desenvolupament.

 

 Vocal: Margarita BELINCHÓN GARCÍA

Doctora en Biologia per la Universitat de València. Experta en Museologia. Directora del Museu de Ciències Naturals de València.

 

 


María

Vocal: Maria DONZELLI

Professora d’Història de la Filosofia a la Universitat “L’Oriental” de Nàpols. Presidenta de la Associació “Peripli – Cultura i Societat Euromediterrània”.

 

 


Ahmed

Vocal: Ahmed DRISS

Professor de Relacions Internacionals a la Universitat de Tunis. President del CEMI (Centre d’Estudis Mediterranis i Internacionals).

 

 


Fatmir

Vocal: Fatmir GURI.

Professor i investigador a la Universitat Agrícola de Tirana.

 

 


Mikail

Vocal: Barah MIKAIL

Investigador especialitzat en el Pròxim Orient i Àfrica del Nord, i professor a la Universitat de San Luis (Madrid).

 

 


Vocal: José Manuel RODRÍGUEZ VICTORIANO

Doctor en Sociologia per la Universitat de València. Professor del Departament de Sociologia i Antropologia de la Universitat de València.

 

 


Aylin

Vocal: Aylin ÜNVER NOI

Professora a la Universitat de Marmara (Istanbul) i investigadora a l’Escola d’Estudis Internacionals Avançats (SAIS), Johns Hopkins Paul H. Nitze. Experta en Relacions Internacionals.


Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport